Gyakran Ismételt Kérdések

Webáruházunkban utánvéttel lehetséges a vásárlás.

Házhozszállításkor készpénzzel és kártyával is lehet fizetni. Csomagpontos utánvét esetén a fizetés csak bankkártyával lehetséges.

Minden termékünkre 30 napos elállási lehetőséget biztosítunk.

Ha bármilyen okból úgy döntesz, hogy nem vagy elégedett a termékkel, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@bebalop.hu e-mail címen.

A rendeléseket lehetőség szerint még aznap átadjuk a futárszolgálatnak, aki 2 munkanapon belül eljuttatja a csomagot hozzád, vagy a választott csomagautomatába.

Igen! Hamarosan megnyílik az ötletbörzénk, ahol rengeteg tippet és trükköt osztunk meg veletek, lesz benne szó a szép írásról is ami egyébként végtelenül egyszerű.

Igen, de minden segítséget megkapsz amit egy másik babanaplótól, csak éppen máshogy. Azért terveztük ilyenre ezt a naplót, mert nem mindenki ugyanakkor kezd el babanaplót írni, és nem ugyanannyit ír. Van aki több képet használ, van aki többet fest benne, van aki más design megoldásokkal díszíti. Azért üres ez a napló, mert így mindenki a saját igénye szerint töltheti fel történetekkel és kialakíthatja a saját illetve gyermeke egyéniségéhez legjobban illő megjelenést. A design raktárunkat folyamatosan fejlesztjük.